Pusat Rawatan (PR)

DARUSSYIFA' BANDAR BARU BANGI
PERSATUAN KEBAJIKAN DAN PENGUBATAN ISLAM MALAYSIA
No 5. Jalan 1/7D, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor.
Telefon & Fax: 03-89250443
Email: alsyifa@streamyx.com

http://www.darussyifa.org/

DARUSSALAM
Lot 4463, Lorong Penghulu,Gombak Setia,
53100 Kuala Lumpur, Malaysia.
Hubungi Kami Di Waktu Pejabat :No Pejabat : 03-61881789
Faks : 03-61881796

Waktu Pejabat : 10:00 AM - 04:00 PM 
http://darussalam.net.my/ 


Pusat Rawatan Islam Manarah 
TUAN GURU DR HJ JAHID BIN HJ SIDEK AL-KHALIDI
http://primanara.blogspot.com/


AKRINE
Ustaz Abdul Majid Hasan
Kuang, Rawang / Selangor, Malaysia
Temujanji sms : 017-3646461
Email : akrine@yahoo.com
http://akrine.blogspot.com


TIAF ( Terapi Islam Al-Fatah )
Ustaz Wan Asrul
18-1 Jalan Seri Emas 5,
Taman Seri Telok Emas, Telok Mas 75460 Melaka
( Tingkat 1 bersebelahan denganPejabat Pos Telok Mas, Melaka)
019 - 6727627 / 019 - 6727626
GPS koordinat: 102°19'24.0"Y:2°9'46.5"
http://terapi-alfatah.blogspot.com 
email : hakimyh@yahoo.com

Pusat Rawatan Terapi AlQuran Darul Hikmah
TAQ Consultant (M) Sdn. Bhd.
No 16 Tingkat Atas, Bangunan Koperasi Pegawai Kerajaan Negeri Kedah,
05200 Jalan Tun Razak, Alor Setar Kedah.
Tel : 04-7311 510 / 019-471 5232 / 019-575 5232
Emel : terapialquran@yahoo.com
Laman Sesawang : www.taq.com.my
Facebook : www.facebook.com/terapialquran

Pusat Rawatan KISWAH Terapi Ruqyah Syariyyah:
Ustaz Hayat
No-16, Tingkat Dua, Jalan Ahmad Shah, 28000 Temerloh, Pahang.
(Di atas SSM Temerloh, Berdekatan Public Bank, Tapak Pasar Lama)
Tel : 0179065131
http://www.rawatanislam2u.com/

Sinar Zamdurrani
Ustaz Sharhan
No. 27-2-1, Jalan 20B/146
Desa Tasik Sg. Besi
57000 Kuala Lumpur
E-mail : zamdurrani@yahoo.com | zamdurrani@dumei.com
http://www.zamdurrani.dumei.com/v2/  

Darul Ruqqiyah
Ustaz Suhaimi
No 62A-2, Jalan SM 3A, Sunway Batu Caves, 68100 Selangor
019-2691525 / 019-2059351 / 019-3081525
mohdsuhaimitobibi@gmail.com
http://darulruqiyyah.blogspot.com/

Ridam - DARUL MANZIL
No. 16, PT 5982, Taman Intan, Geliga Besar,
24000 Kemaman, Terengganu
Tel: 019-9891078 / 012-6763447
GPS Koordinat: 4.193404,103.434606
http://darulmanzil.blogspot.com/


Perubatan Syifa Al-Hidayah
No 8-1 "The Eight Setiawangsa", Jalan Setiawangsa 13,
Taman Setiawangsa, Kuala Lumpur
Wilayah Persekutuan
54200 Malaysia
Telephone: 03 4256 5666 (Operator)
http://www.alhidayah-medic.com/ 

Terapi Al-Barokah
NO 20 JALAN BISTARI 5/2
TAMAN YAYASAN
85000 SEGAMAT
JOHOR
http://terapi-albarokah.blogspot.com/



62 comments:

PM ~ MALAY TRADITIONAL&COMPLEMENTARY FOR HEALTH & BEAUTY CARE said...

assalamualaikum..saya juga merupakan seorang perawat islam..mcmn nk join blog ini,dan nama blog sy tertera sama disini yer?ini blog saya http://pmmalaytraditional.blogspot.com

PM ~ MALAY TRADITIONAL&COMPLEMENTARY FOR HEALTH & BEAUTY CARE said...

moga dapat pertimbangan n dpt sama2 kongsi ilmu...terima kasih

pang5perkasa said...

Baitussyifa D' Mohamad bt 9 jln Gombak Utara.Anda yang berminat untuk mendapat rawatan masalah saka , sihir dsbnya boleh hubungi saya 017 8465018 EMAIL;pang5perkasa@gmail.com.harap buat temujanji terlebih dahulu.

PUSAT RAWATAN AL MUSTAQIM (PERUBATAN ISLAM) said...

PUSAT RAWATAN AL MUSTAQIM (PERUBATAN ISLAM)
Merawat Pelbagai Jenis Penyakit jika diizinkan Allah.
Berminat: Hubungi USTAZ TABIB ISLAM
HJ FADZLY AMEER
HP; 0124972877
ALAMAT; LOT 24, SG SELUANG ATAS, 09600, LUNAS, KULIM, KEDAH

black rose said...

assalamualaikum...
saya seorg perawat Islam. blog saya:disebalik tabir misteri...
http://www.dzilah11.blogspot.com

saya beralamat di Kota Bharu Kelantan..0176173289

Unknown said...

Ikhtiar Rawatan Islam

Hj. Nasruddin B. Hassan,
019-4300756

Taman Ria,
Sungai Petani,
Kedah.

ImAdir said...

PUSAR RAWATAN ISLAM SEPOHON JADI
Website URL : www.prawis.com
Bertempat di Serendah, Selangor

SYAF BONDA said...

Assalamualaikum..saya ingin cari pusat rawatan bekam sunnah di kawasan sungai petani...ade tak?untuk masalah resdung..

pang5perkasa said...

Mohd Baitussyifa tempat rawatan mengutamakan pemulihan dari semua gangguan saka dan sihir pendekatan secara holistic.sesiapa yang benar-benar memerlukan rawatan alternatif hubungi saya mohd 017 846 5018 atau layari wwwsakasihir.blogspot.com.semua rawatan berdasarkan temujanji.minggu pertama n ketiga, saya d Mesjid Tanah.Melaka.Minggu kedua n keempat saya d kampar,Perak.Urut satu badan,seliuh dsbnya untuk lelaki n perempuan hanya d Gombak shj.Bawa air mineral(1.5L) dua botol untuk setiap rawatan.

Unknown said...

Assalamualaikum...kepada mereka yang memrlukan urut satu badan lelaki dan wanita.Bolehlah menghubungi kami H/p 018 3208 738 Gombak berhadapan Restoran Nelayan Titiwangsa atau layari wwwurutsatubadan.blogspot.com

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Fatnie Ee said...

sy dah menjalani hampir setahun stengah dengan perubatan islam tp masih tidak sembuh2.. apakah yang patut saya buat...

Unknown said...

PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM telah ditubuhkan sejak Februari 2011 dan adalah sebuah 'Pusat Kesejahteraan Mesra-Pesakit Islamiah' (Islamic Patient-Friendly Wellness Centre) yang menyediakan Perkhidmatan RAWATAN DAN TERAPI AL-QURAN (perkhidmatan utama) secara MENYELURUH, SISTEMATIK dan telah TERBUKTI berkesan kepada para Pesakit; bagi merawat segala jenis Penyakit dan Masalah.
Layari: http://alqayyum2u.blogspot.com/

marul said...

Assalamualaikum....saya pesakit jgak ...sya jdi sjuk kaki dan tangn pastu bdan jdi lmah dan lenguh..jdi takut2 kdang2 jdi mcm kna bakar stu bdan dan setahun saya jdi ...dah rmai sya p berjumpa ...ada yg kta mnumpang ada yg kta angin ada yg kta shir dan pedamping ....skrang mkin mnjdi tdur mlm pun susah sejam sja klau bleh tdo....klau bleh sya nak mntak dtng krumah sbb ramai yg kta bnda tu ada dlam umah ....sya nak kluar rumah pun takut

Unknown said...

Perubatan & Rawatan Islam Fiqrullah

http://fiqrullah.blogspot.com
Tel: 012-9883445 (muhammad abdullah)

Kawasan sekitar lembah kelang. Kami akan hadir ke tempat anda.

Unknown said...

As Salam,

Saya juga merupakan perawat Islam Darussyifa di Bangi, sekiranya ada masalah boleh hubungi saya di 0133845811 @ blog saya di http://xsmmkspbg8990.blogspot.com/

Unknown said...

Assalam, sy mempunyai seorang abg yang sakit. kaki dia membengkak tiba2. Ada yang cakap ada benda di belakang dia. sehingga kini dia sering diganggu mahkluk halus. Ada sesiapa yg boleh sy rujuk. Saya di melaka.

Unknown said...

Assalammualaikum,
Ada sesiapa yang boleh merawat sakit homoseks yang boleh dilakukan secara jarak jauh tanpa berjumpa pesakit. Ini kerana pesakit agak agresif dan benci apabila diutarakan hal rawatan islam.Terima kasih. Harap dapat berikan no telefon untuk saya hubungi

Unknown said...

Pusat Rawatan Islam Terapi Qalbu(Cawangan Penang) ingin menawarkan perkhidmatan perubatan secara islam bagi mana-mana individu yang masih buntu dan tidak sembuh walaupun sudah berubat dengan pelbagai perubatan islam atau secara klinikal.Saya hanya ikhtiar hanya ALLAH yang menyembuhkannya.Bagi yang ingin mendapatkan khidmat saya boleh hubungi saya.Rawatan hanya melalui temujanji.anda juga boleh melayari laman web saya http://terapiqalbu.blogspot.com/

Perkhidmatan yang disediakan:-

Rawatan Rukyah Syari'ah.
Lokasi :George Town Penang
Hubungi : 0194360859(HANYA SMS SAHAJA)

*Sihir
*Saka
*Buang Susuk
*Santau
*Kanser
*Pelaris perniagaan
*Pemulih Hubungan
*Ikhtiar Lambat Jodoh
*Penerang hati/ Pelembut Hati
*Selusuh/Mudah Bersalin
*Pulih tenaga Batin
*Membuka Aura Wajah

Unknown said...

Assalamualaikum, saya nak tanya ada tak pusat urutan tradisional berasaskan Islam di Kuching Sarawak?

Unknown said...

As Salam,

Saya juga merupakan perawat Islam Darussyifa di Bangi, sekiranya ada masalah boleh hubungi saya di 0133845811 @ blog saya di http://xsmmkspbg8990.blogspot.com/
FB www.facebook.com/DarussyifaBangi?ref=hl

Unknown said...

Untk memahami dgn lebih lanjut punca dan sbb2 penyakit pd diri hubungi sy.
019 6697754.

Datoksir Kronik said...

boleh masuk ke blog saya http://datoksirkronik.blogspot.com/2015/02/rawatan-percuma-untuk-gangguan-makhluk.html

ahmad said...

Salam.
mungkin ini tanda mengalami panic attack. Sila jumpa peg perubatan biasa untuk rujukan pakar psikiatri terdekat

Unknown said...

Askmm...sya berniaga..mkanan..pelnggam kebnyaknya..bkan islam..sya ingin mmajukkn perniagan..berbgai cra dh bt itk mnarik mnt pelnggan..mngkkn sbb sya org islam atau bngsa melyu..amat ssah utk mnrik mnat bngsa lain dtg..de cara yg dpt mnrik plnggan..kaedah islam shja..

Unknown said...

Hbngi sya..016/3697993..tma ksihh..

Unknown said...

Assalamualaikum.

Pusat Rawatan Uswatun Hasanah berpusat di Kuching, Sarawak yang diasaskan oleh Ustaz Ismail insyaAllah dapat merawat penyakit-penyakit kronik seperti sakit jantung, darah tinggi, barah, kencing manis, buasir, lemah tenaga batin, resdung, batu karang, ketagihan dadah & rokok serta penyakit-penyakit misteri yang tiada diketahui puncanya seperti gangguan makhluk halus, terkena buatan sihir, masalah rumahtangga dan sebagainya.

Kami juga juga menawarkan perkhidmatan terbaik dan dijamin berkualiti yang dapat dilakukan secara dekat di pusat kami atau di tempat tinggal anda serta jarak jauh bergantung kepada permasalahan anda:

1) Rawatan Bekam
2) Rawatan Akupuntur
3) Rawatan Refleksologi dan Urut
4) Rawatan Islam dan Alternatif
5) Solusi Masalah Rumah tangga, hubungan, anak, tempat kerja, perniagaan dan sebagainya
6) Rawatan penyakit kronik
7) Rawatan penyakit ghaib

Kami juga menawarkan pelbagai kursus dan ilmu untuk dipelajari. Dijamin menepati syariat Islam dan tiada yang bertentangan dengan syariat Islam.

Kami juga menyediakan solusi kepada pelbagai masalah seperti masalah rumah tangga, keluarga, hubungan, masalah jiwa, tempat kerja, perniagaan dan sebagainya.

Kami juga dapat merawat pelbagai penyakit kronik seperti sakit jantung, darah tinggi, barah, kencing manis, buasir, lemah tenaga batin, resdung, batu karang, ketagihan dadah & rokok serta penyakit-penyakit misteri yang tiada diketahui puncanya seperti gangguan makhluk halus, terkena buatan sihir dan sebagainya.

Kami juga menawarkan SCAN JARAK JAUH PERCUMA masalah dan penyakit anda hanya melalui panggilan telefon.

Peringatan:
Kami tidak menggunakan sebarang helah atau penipuan, tidak menggunakan ilmu hitam, kuasa ghaib, perantaraan jin, khadam, iblis & syaitan, azimat, tangkal atau bantuan daripada unsur-unsur luaran lain. Tiada amalan berbentuk khurafat dan setara dengannya serta tidak melibatkan perkara-perkara yang boleh merosakkan aqidah (Syirik) dan tidak bercanggah dengan syariat Islam.

“InsyaAllah, kita berusaha mengikut cara sunnah Nabi Muhammad S.A.W dan berdoa diberi kesembuhan kerana Allah yang menyembuhkan segala penyakit, hanya cara Nabi yang mendapat kejayaan ”

Sila hubungi pada bila-bila masa:

http://www.uswatunhasanah.com
http://pusatrawatanuswatunhasanah.blogspot.com

Ustaz Ismail - 0134876166 | 01132363113
Facebook personal Ustaz Ismail - https://www.facebook.com/ustazismail.binmohamad
Facebook page Pusat Rawatan Uswatun Hasanah - https://www.facebook.com/PusatRawatanUswatunHasanah

Alamat Pusat Rawatan Uswatun Hasanah:
No. 7, Tingkat 1, Jalan S2-D38, Sublot 8, Lot 13594, Jalan Semarak, Petrajaya, 93050, Kuching, Sarawak.

Pusat Rawatan Islam ehsan said...

PUSAT RAWATAN ISLAM EHSAN (AT THOBIBI)
Lokasi :NO 23 BAWAH, JALAN SENA INDAH, TAMAN SENA INDAH
01000 KANGAR PERLIS
(Belakang kedai Agro bazar rakyat fama kangar)

Hari rawatan: khamis jumaat sabtu sahaja
Jam rawatan 8.30 malam hingga 11.30 malam

Temujanji sila hubungi 019 5190089

Unknown said...

assalamualaikum...sy aisyah mau minx tlg rawat sy dr jauh secara percuma...ade x...sakit yg sy alami nie daa lame...daa brmacam2 tmpat g brubat tpi xsmbuh2 lgi...sy ade g brubat kt pakcik nie...katenye sy kene gguan saka...tpi xtwu larh sy...kdg2 tu sy rase cam nk lari dr umah,nk bnuh owg pstu kitaran haid sy pown xmnentu n sakit di belakang bdn...hope ade yg sudi tlg sy...mudah mudahan...amiin..

Unknown said...

assalamualaikum...sy aisyah mau minx tlg rawat sy dr jauh secara percuma...ade x...sakit yg sy alami nie daa lame...daa brmacam2 tmpat g brubat tpi xsmbuh2 lgi...sy ade g brubat kt pakcik nie...katenye sy kene gguan saka...tpi xtwu larh sy...kdg2 tu sy rase cam nk lari dr umah,nk bnuh owg pstu kitaran haid sy pown xmnentu n sakit di belakang bdn...hope ade yg sudi tlg sy...mudah mudahan...amiin..

tinta said...

Assalamualaikum semua.
1) nak tanya ttg barang pusaka yang tidak diguna pakai oleh pewaris yang hak tetapi dipakai oleh orang lain mungkin kah di diganggu oleh si penghantar barang yang telah diturunkan pada barang pusaka itu, apa akan jadi tidak dilakukan apa2 tindakan. apa akan jadi org itu telah meninggal. terus terang semua ini terjadi apabila org lain pergi mendapatan rawatan sifaq baru lah tau kenapa orang itu sakit.
2) bagaimana nak berhadapan dengan orang yang terkena saka

Unknown said...

Boleh bagi no telefon yang boleh dihubungi untuk pertanyaan lanjut. Saya amat perlukan bantuan..

Fatyn sofea said...

Saya cari perubatan islam yg boleh merawat masalah ketagihan dadah... area johor.. saya harap sangat perubatan islam area johor yg boleh mgubati penyakit kronik nie.. blh wassp sy 01152063100 @ email : fatynsofea@gmail com

Fatyn sofea said...

Saya cari perubatan islam yg boleh merawat masalah ketagihan dadah... area johor.. saya harap sangat perubatan islam area johor yg boleh mgubati penyakit kronik nie.. blh wassp sy 01152063100 @ email : fatynsofea@gmail com

Hazzley said...

Salam..mungkin penyakit GERD dan panic attack.

Pusat Rawatan Islam ehsan said...

PUSAT RAWATAN ISLAM EHSAN (AT THOBIBI)
Lokasi :NO 23 BAWAH, JALAN SENA INDAH, TAMAN SENA INDAH
01000 KANGAR PERLIS
(Belakang kedai Agro bazar rakyat fama kangar)

Hari rawatan: khamis jumaat sabtu sahaja
Jam rawatan 8.30 malam hingga 11.30 malam

Temujanji sila hubungi 019 5190089

Unknown said...

Hubungi saya untuk mendapatkan rawatan islam 0133272927 azri

Unknown said...

Hubungi saya untuk mendapatkan rawatan islam 0133272927 azri

reen shafiqa said...

assalamualaikum. di terengganu, ada tak yg brdektan. Sbb taktahu kenapa jadi takut, cemas, susah bernafas. Macam x kena. Nak tdur pun susah. kaki n tgn kdg2 sejuk. mgkn dpt cuba ke rawatan islam.

Unknown said...

Ikhtiar Rawatan Islam..
Pusat Rawatan Ikhtiar Muslim..

InsyaAllah..
Dengan Izin Allah akan membantu tuan-puan bersama berikhtiar kepada Allah bagi memperoleh kesembuhan yang baik..
Mudah-mudahan..

Sekitar Kuala Lumpur.

Muhammad
+6017 6415291 (sms shj)

untuk mendapatkan rawatan.. Tuan-puan boleh sms shj terlebih dahulu.. tindakan susulan akan di ambl.. Maaf.. kami tiada whatsapp dan sbg nya..
Mohon SMS shj terlebih dahulu..

Jangan risau soal bayaran.. Semuanya seikhlas hati.. Kami hanya membantu..

Unknown said...

Assalamualaikum. Ada x rawatan islam untuk scan dari jarak jauh atau pun di area seremban, negeri sembilan?

PADUKA MAHAGURU PAWANG said...

PUSAT RAWATAN ALTERNATIF NUR SYAHAR ATAU PADEPOKAN NUR SYAHAR

RAWATAN YANG DITAWARKAN:


GANGGUAN JIN

SIHIR

SANTAU


SAKA


BUANG SUSUK


BUANG ILMU YANG TIDAK ELOK


PAGAR RUMAH, KEDAI, KILANG, GUDANG


PULIH RUMAH, KEDAI, KILANG, GUDANG


PENYAKIT-PENYAKIT MISTERI


JIKA ADA YANG INGIN MENDAPAT RAWATAN...SILA CALL ATAU SMS ATAU WHATSAPP SAYA DI TALIAN 016-6955741


BLOG SAYA ADALAH: www.pusatrawatanalternatifnursyahar.blogspot.my atau www.pusatrawatanalternatifnursyahar.com

Unknown said...

ANDA menghadapi masalah? Penyakit masih belum sembuh? Pasangan yang mengabaikan tanggungjawab? Anak yang degil? Atau apa saja... RAWATAN SOLAT HAJAT adalah ikhtiar yang terbaik!

Melalui gabungan Solat Hajat, Ruqyah Syar'iyah, Zikirullah (×1000), Doa-doa Mustajab, keimanan, ketaqwaan serta penyerahan diri bulat-bulat kepada Allah SWT; pastinya Allah SWT akan mengurniakan keputusan yang terbaik buat kita.

Anda tidak perlu risau. Kaedah pengubatan yang dijalankan di PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM pastinya 100% selaras dengan Syariat Islam dan Hukum Syarak sepenuhnya; juga menuruti kesepakatan dari Seminar Pengubatan Islam, Jabatan Agama Islam Selangor (2011) dan Bengkel Pengubatan Islam, Exco Dakwah, Persatuan Ulama' Wilayah Persekutuan (2017).

PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM juga telah menerima penghargaan serta kunjungan rasmi untuk kajian dan penyelidikan tentang Pengubatan Islam dari Jabatan Agama Islam Perak (2018) dan Universiti Sultan Azlan Shah (2018).

Hubungi PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM bagi mendapatkan Ikhtiar RAWATAN SOLAT HAJAT yang SELAMAT dan BERKESAN. Jaminan tiada tangkal, tiada mentera, tiada khadam atau segala amalan dan kepercayaan yang khurafat, atau syirik lagi mungkar. In shaa Allah.

PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM telah ditubuhkan sejak tahun 2011 dan telah berpengalaman merawat lebih dari 5000 orang Pesakit berbagai profesion dari seluruh Malaysia dan luar negara seperti Singapura, Indonesia, Thailand, Brunei, Oman, Bahrain, Qatar, Jepun, Amerika, Perancis dan lain-lain. Adapun susur galur amalan ilmu kami adalah berusia melebihi dari 1000 tahun, yang berasal dari Malaysia, Indonesia dan Tanah Arab.

Kesejahteraan ANDA menjadi keutamaan kami. Segala maklumat Penempah dan Pesakit adalah dianggap SULIT dan RAHSIA.

Mudah! Tempah RAWATAN SOLAT HAJAT anda sekarang! Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi/WhatsApp Ustaz Shakir Aqmal di talian 017 211 4745 sekarang:

>> www.wasap.my/60172114745
>> www.wasap.my/60172114745
>> www.wasap.my/60172114745

Atau layari http://alqayyum2u.blogspot.my untuk membuat TEMPAHAN RAWATAN SOLAT HAJAT secara ONLINE atau membuat PERTANYAAN RAWATAN secara ONLINE!

F: http://facebook.com/alqayyum2u
W: http://alqayyum2u.blogspot.my

Muallij-Azeri said...

Assalamualaikum,

Saya seorang perawat rawatan Islam di kawasan Telok Panglima Garang & Banting.

Kita hanya mampu berikhtiar, kesembuhan adalah milik Allah.

Rajin-rajin baca maklumat di blog saya di ---> https://rawatanislamdm-tpg.blogspot.com/

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
免費a片下載 said...

通博官方
成人電影
a片
免費影片
一夜情貼圖片區
mlb投注
av性愛
成人網站
nba投注

成人網站 said...

偷拍裙底直播
台灣賭神
戴子郎的漏洞投資學
現金版詐騙
娛樂城
娛樂城優惠
成人小說
無碼做愛影片
無碼性愛

av無碼性愛 said...

娛樂城優惠
娛樂城推薦
娛樂城活動
娛樂城評價
娛樂城註冊優惠活動
娛樂城註冊送
娛樂城賺錢
娛樂城體驗金
娛樂城送體驗金

免費視訊交友聊天室 said...

免費影片
免費裸體直播
免费性爱视频
日本a片動畫
日本a片卡通
日本美少女寫真集
性虐待影片
性感內衣秀
性感影片

Unknown said...

Salam sapa ingin berubat area utara boleh hubungi 0165825430/0115184415..inshaAllah pnyakit zahir dan batin..

ahmad said...
This comment has been removed by the author.
ahmad said...

Saya nak berubat, buang makhluk yang menumpang badan.
Tolong email kepada saya nama tempat dan nombor phone.
ahmadsyamil2020@gmail.com

Cilipadi said...

SUDAH PERGI HOSPITAL TAPI MASIH TAK DAPAT TAHU PUNCA PENYAKIT MISTERI.SUDAH PERGI MACAM2 TEMPAT BERUBAT SANA SINI SECARA RUKYAH SYARIAH ATAU TRADISIONAL..TAPI MASIH TAK SETEL LAGI..TERPAKSA TUNGGU LAMA DAN BUAT RAWATAN BERJAM2 SELAMA BERBULAN2.. MALAH SAMPAI BERTAHUN TAK SETEL..DUIT DAH HABIS BERIBU2..JANGAN RISAU ,MASALAH ANDA BIAR KAMI SELESAIKAN DENGAN CEPAT DAN BERKESAN.Insya'ALLAH. "Dan Kami turunkan dari Al-Qur’an suatu yang menjadi penawar dan rahmat bagi orang-orang yang beriman"... [Bani Israil (Al-Israa) 17: 82] Adakah anda atau keluarga atau rakan-rakan anda diganggu makhluk halus??Atau selalu rumah anda diganggu dengan kelibat-kelibat yang tidak diundang.Dan selalu dengar bunyi pelik-pelik dirumah atau terbakar sendiri, pejabat,kedai dan sebagainya..KINI.. Anda..Jangan risau .Kami sedia membantu anda menyelesaikannya. Perkhidmatan yang ditawarkan:- »Histeria @ kerasukan @ keteguran @ buang saka »merawat pelbagai jenis Sihir@santau @gila @mimpi buruk/demam panas/migrain »Kanser/ketumbuhan/barah »Lambat jodoh/tiada zuriat. »Merawat rumah terbakar tanpa sebab/Pagar Rumah/sekolah/kedai/kebun/pejabat/hotel dan sebagainya serta menangkap semua makhluk halus-(jaminan pemagaran seumur hidup). »Dan apa-apa kes termasuk semua jenis gangguan makhluk halus jin,iblis dan syaitan. .Perkhidmatan Rawatan Jarak Jauh juga disediakan bagi mereka yang susah untuk datang ke pusat rawatan disebabkan lumpuh atau masalah kesihatan lain.( Bergantung pada kes tertentu) Kaedah rawatan ini dipraktikkan bersandarkan kepada hadis Nabi SAW yang bermaksud: “Tidak ada seorang hamba Muslim yang mendoakan kebaikan kepada saudaranya dibelakangnya (tanpa diketahui oleh saudaranya itu) melainkan terdapatnya Malaikat yang akan berkata: Bagi engkau kebaikan yang engkau doakan untuknya” (Hadith riwayat Muslim, Kitab al-Dhikr wa al-Du‘a’ wa al-Tawbah wa al-Istighfar) Di dalam hadis yang lain pula ada menyebutkan: “Apabila seseorang lelaki mendoakan (kebaikan) bagi saudaranya di belakangnya (tanpa diketahui oleh saudaranya itu), maka Malaikat akan mengucapkan amin dan mendoakan ke atas dirinya doa seperti itu.” (Hadith riwayat Abu Dawud, Kitab al-Witr) “Tiadalah doa yang segera dimakbulkan (oleh Allah) daripada doa seorang Muslim kepada seorang Muslim yang lain yang tidak bersama dengan dirinya.” (Hadith riwayat al-Tirmidhi, Kitab al-Birr wa al-Silah) PERLUKAN BANTUAN: Pusat Rawatan Darul Intifada WHATSAPPS:Ustaz Kamarul https://pmnow.me/ +60168180741/Saya+Berhajat+mendapatkan+rawatan+Rukyah+syariah Email:darulinti fada14@gmail.com

Have you been bothered by ghosts at night or in your home ?? no ghosts or spirits roam disrupt your family ?? Now you do not afraid.We will solve your problem .. Services offered : # ghosthunter and catch spirits , haunted house, offices , schools , colleges ,buildings , shops, hotels and so on . # hysteria and all cases of witchcraft Any Inquiries: Pusat Perubatan Islam Darul Intifada Malaysia Ustaz Kamarul : Email:darulintifada14@gmail.com Watch Real Ghost attack and sightings caught on c…: http:// youtu.be/ulR7FAgi1i0
[28-6, 11:51 PG] Chef Aiskrim: Sudah Buat rawatan di hospital tapi masih tetap tak sembuh walau duit sudah habis beribu2 Ringgit.
Macam2 rawatan alternatif dibuat..keputusan tetap sama.
Adakah anda sedang menghidap penyakit gastrik,gaout,angin ahmar@stroke,kencing manis,darah tinggi,sakit jantung, kolestrol,diabe
tis,lemah tenaga batin,kanser,alergik,kejang otot,kebas kaki dan tangan, buah pinggang,batu karang,buasir,
berak berdarah, sembelit,migrain,
nyanyuk,dan sebagainya. Kini..Anda Jangan bimbang Lagi.Kami ada penawarnya.
Maklumat info tentang darah tersumbat atau hipertensi boleh lihat links ini https://youtu.be/
lnTuefXXsQ0 .
Memperkenalkan Penawar Ruqyah Syifa dan amat berkesan dan salah satu air herba ajaib yang boleh menyelesaikan masalah anda buat selamanya.
Stok terhad.Hanya boleh didapati di Pusat Rawatan Islam Darul Intifada .Keterangan Lanjut.Sila Whatsapps:0168180741 Ustaz.Kamarul

Peta Lokasi Pusat Rawatan Darul Intifada Tawau
https://goo.gl/maps/yvc1hmjxgLTvYdz58

Cilipadi said...

SUDAH PERGI HOSPITAL TAPI MASIH TAK DAPAT TAHU PUNCA PENYAKIT MISTERI.SUDAH PERGI MACAM2 TEMPAT BERUBAT SANA SINI SECARA RUKYAH SYARIAH ATAU TRADISIONAL..TAPI MASIH TAK SETEL LAGI..TERPAKSA TUNGGU LAMA DAN BUAT RAWATAN BERJAM2 SELAMA BERBULAN2.. MALAH SAMPAI BERTAHUN TAK SETEL..DUIT DAH HABIS BERIBU2..JANGAN RISAU ,MASALAH ANDA BIAR KAMI SELESAIKAN DENGAN CEPAT DAN BERKESAN.Insya'ALLAH. "Dan Kami turunkan dari Al-Qur’an suatu yang menjadi penawar dan rahmat bagi orang-orang yang beriman"... [Bani Israil (Al-Israa) 17: 82] Adakah anda atau keluarga atau rakan-rakan anda diganggu makhluk halus??Atau selalu rumah anda diganggu dengan kelibat-kelibat yang tidak diundang.Dan selalu dengar bunyi pelik-pelik dirumah atau terbakar sendiri, pejabat,kedai dan sebagainya..KINI.. Anda..Jangan risau .Kami sedia membantu anda menyelesaikannya. Perkhidmatan yang ditawarkan:- »Histeria @ kerasukan @ keteguran @ buang saka »merawat pelbagai jenis Sihir@santau @gila @mimpi buruk/demam panas/migrain »Kanser/ketumbuhan/barah »Lambat jodoh/tiada zuriat. »Merawat rumah terbakar tanpa sebab/Pagar Rumah/sekolah/kedai/kebun/pejabat/hotel dan sebagainya serta menangkap semua makhluk halus-(jaminan pemagaran seumur hidup). »Dan apa-apa kes termasuk semua jenis gangguan makhluk halus jin,iblis dan syaitan. .Perkhidmatan Rawatan Jarak Jauh juga disediakan bagi mereka yang susah untuk datang ke pusat rawatan disebabkan lumpuh atau masalah kesihatan lain.( Bergantung pada kes tertentu) Kaedah rawatan ini dipraktikkan bersandarkan kepada hadis Nabi SAW yang bermaksud: “Tidak ada seorang hamba Muslim yang mendoakan kebaikan kepada saudaranya dibelakangnya (tanpa diketahui oleh saudaranya itu) melainkan terdapatnya Malaikat yang akan berkata: Bagi engkau kebaikan yang engkau doakan untuknya” (Hadith riwayat Muslim, Kitab al-Dhikr wa al-Du‘a’ wa al-Tawbah wa al-Istighfar) Di dalam hadis yang lain pula ada menyebutkan: “Apabila seseorang lelaki mendoakan (kebaikan) bagi saudaranya di belakangnya (tanpa diketahui oleh saudaranya itu), maka Malaikat akan mengucapkan amin dan mendoakan ke atas dirinya doa seperti itu.” (Hadith riwayat Abu Dawud, Kitab al-Witr) “Tiadalah doa yang segera dimakbulkan (oleh Allah) daripada doa seorang Muslim kepada seorang Muslim yang lain yang tidak bersama dengan dirinya.” (Hadith riwayat al-Tirmidhi, Kitab al-Birr wa al-Silah) PERLUKAN BANTUAN: Pusat Rawatan Darul Intifada WHATSAPPS:Ustaz Kamarul https://pmnow.me/ +60168180741/Saya+Berhajat+mendapatkan+rawatan+Rukyah+syariah Email:darulinti fada14@gmail.com

Have you been bothered by ghosts at night or in your home ?? no ghosts or spirits roam disrupt your family ?? Now you do not afraid.We will solve your problem .. Services offered : # ghosthunter and catch spirits , haunted house, offices , schools , colleges ,buildings , shops, hotels and so on . # hysteria and all cases of witchcraft Any Inquiries: Pusat Perubatan Islam Darul Intifada Malaysia Ustaz Kamarul : Email:darulintifada14@gmail.com Watch Real Ghost attack and sightings caught on c…: http:// youtu.be/ulR7FAgi1i0

Cilipadi said...

SUDAH PERGI HOSPITAL TAPI MASIH TAK DAPAT TAHU PUNCA PENYAKIT MISTERI.SUDAH PERGI MACAM2 TEMPAT BERUBAT SANA SINI SECARA RUKYAH SYARIAH ATAU TRADISIONAL..TAPI MASIH TAK SETEL LAGI..TERPAKSA TUNGGU LAMA DAN BUAT RAWATAN BERJAM2 SELAMA BERBULAN2.. MALAH SAMPAI BERTAHUN TAK SETEL..DUIT DAH HABIS BERIBU2..JANGAN RISAU ,MASALAH ANDA BIAR KAMI SELESAIKAN DENGAN CEPAT DAN BERKESAN.Insya'ALLAH. "Dan Kami turunkan dari Al-Qur’an suatu yang menjadi penawar dan rahmat bagi orang-orang yang beriman"... [Bani Israil (Al-Israa) 17: 82] Adakah anda atau keluarga atau rakan-rakan anda diganggu makhluk halus??Atau selalu rumah anda diganggu dengan kelibat-kelibat yang tidak diundang.Dan selalu dengar bunyi pelik-pelik dirumah atau terbakar sendiri, pejabat,kedai dan sebagainya..KINI.. Anda..Jangan risau .Kami sedia membantu anda menyelesaikannya. Perkhidmatan yang ditawarkan:- »Histeria @ kerasukan @ keteguran @ buang saka »merawat pelbagai jenis Sihir@santau @gila @mimpi buruk/demam panas/migrain »Kanser/ketumbuhan/barah »Lambat jodoh/tiada zuriat. »Merawat rumah terbakar tanpa sebab/Pagar Rumah/sekolah/kedai/kebun/pejabat/hotel dan sebagainya serta menangkap semua makhluk halus-(jaminan pemagaran seumur hidup). »Dan apa-apa kes termasuk semua jenis gangguan makhluk halus jin,iblis dan syaitan. .Perkhidmatan Rawatan Jarak Jauh juga disediakan bagi mereka yang susah untuk datang ke pusat rawatan disebabkan lumpuh atau masalah kesihatan lain.( Bergantung pada kes tertentu) Kaedah rawatan ini dipraktikkan bersandarkan kepada hadis Nabi SAW yang bermaksud: “Tidak ada seorang hamba Muslim yang mendoakan kebaikan kepada saudaranya dibelakangnya (tanpa diketahui oleh saudaranya itu) melainkan terdapatnya Malaikat yang akan berkata: Bagi engkau kebaikan yang engkau doakan untuknya” (Hadith riwayat Muslim, Kitab al-Dhikr wa al-Du‘a’ wa al-Tawbah wa al-Istighfar) Di dalam hadis yang lain pula ada menyebutkan: “Apabila seseorang lelaki mendoakan (kebaikan) bagi saudaranya di belakangnya (tanpa diketahui oleh saudaranya itu), maka Malaikat akan mengucapkan amin dan mendoakan ke atas dirinya doa seperti itu.” (Hadith riwayat Abu Dawud, Kitab al-Witr) “Tiadalah doa yang segera dimakbulkan (oleh Allah) daripada doa seorang Muslim kepada seorang Muslim yang lain yang tidak bersama dengan dirinya.” (Hadith riwayat al-Tirmidhi, Kitab al-Birr wa al-Silah) PERLUKAN BANTUAN: Pusat Rawatan Darul Intifada WHATSAPPS:Ustaz Kamarul https://pmnow.me/ +60168180741/Saya+Berhajat+mendapatkan+rawatan+Rukyah+syariah Email:darulinti fada14@gmail.com

Have you been bothered by ghosts at night or in your home ?? no ghosts or spirits roam disrupt your family ?? Now you do not afraid.We will solve your problem .. Services offered : # ghosthunter and catch spirits , haunted house, offices , schools , colleges ,buildings , shops, hotels and so on . # hysteria and all cases of witchcraft Any Inquiries: Pusat Perubatan Islam Darul Intifada Malaysia Ustaz Kamarul : Email:darulintifada14@gmail.com Watch Real Ghost attack and sightings caught on c…: http:// youtu.be/ulR7FAgi1i0

Cilipadi said...

SUDAH PERGI HOSPITAL TAPI MASIH TAK DAPAT TAHU PUNCA PENYAKIT MISTERI.SUDAH PERGI MACAM2 TEMPAT BERUBAT SANA SINI SECARA RUKYAH SYARIAH ATAU TRADISIONAL..TAPI MASIH TAK SETEL LAGI..TERPAKSA TUNGGU LAMA DAN BUAT RAWATAN BERJAM2 SELAMA BERBULAN2.. MALAH SAMPAI BERTAHUN TAK SETEL..DUIT DAH HABIS BERIBU2..JANGAN RISAU ,MASALAH ANDA BIAR KAMI SELESAIKAN DENGAN CEPAT DAN BERKESAN.Insya'ALLAH. "Dan Kami turunkan dari Al-Qur’an suatu yang menjadi penawar dan rahmat bagi orang-orang yang beriman"... [Bani Israil (Al-Israa) 17: 82] Adakah anda atau keluarga atau rakan-rakan anda diganggu makhluk halus??Atau selalu rumah anda diganggu dengan kelibat-kelibat yang tidak diundang.Dan selalu dengar bunyi pelik-pelik dirumah atau terbakar sendiri, pejabat,kedai dan sebagainya..KINI.. Anda..Jangan risau .Kami sedia membantu anda menyelesaikannya. Perkhidmatan yang ditawarkan:- »Histeria @ kerasukan @ keteguran @ buang saka »merawat pelbagai jenis Sihir@santau @gila @mimpi buruk/demam panas/migrain »Kanser/ketumbuhan/barah »Lambat jodoh/tiada zuriat. »Merawat rumah terbakar tanpa sebab/Pagar Rumah/sekolah/kedai/kebun/pejabat/hotel dan sebagainya serta menangkap semua makhluk halus-(jaminan pemagaran seumur hidup). »Dan apa-apa kes termasuk semua jenis gangguan makhluk halus jin,iblis dan syaitan. .Perkhidmatan Rawatan Jarak Jauh juga disediakan bagi mereka yang susah untuk datang ke pusat rawatan disebabkan lumpuh atau masalah kesihatan lain.( Bergantung pada kes tertentu) Kaedah rawatan ini dipraktikkan bersandarkan kepada hadis Nabi SAW yang bermaksud: “Tidak ada seorang hamba Muslim yang mendoakan kebaikan kepada saudaranya dibelakangnya (tanpa diketahui oleh saudaranya itu) melainkan terdapatnya Malaikat yang akan berkata: Bagi engkau kebaikan yang engkau doakan untuknya” (Hadith riwayat Muslim, Kitab al-Dhikr wa al-Du‘a’ wa al-Tawbah wa al-Istighfar) Di dalam hadis yang lain pula ada menyebutkan: “Apabila seseorang lelaki mendoakan (kebaikan) bagi saudaranya di belakangnya (tanpa diketahui oleh saudaranya itu), maka Malaikat akan mengucapkan amin dan mendoakan ke atas dirinya doa seperti itu.” (Hadith riwayat Abu Dawud, Kitab al-Witr) “Tiadalah doa yang segera dimakbulkan (oleh Allah) daripada doa seorang Muslim kepada seorang Muslim yang lain yang tidak bersama dengan dirinya.” (Hadith riwayat al-Tirmidhi, Kitab al-Birr wa al-Silah) PERLUKAN BANTUAN: Pusat Rawatan Darul Intifada WHATSAPPS:Ustaz Kamarul https://pmnow.me/ +60168180741/Saya+Berhajat+mendapatkan+rawatan+Rukyah+syariah Email:darulinti fada14@gmail.com

Have you been bothered by ghosts at night or in your home ?? no ghosts or spirits roam disrupt your family ?? Now you do not afraid.We will solve your problem .. Services offered : # ghosthunter and catch spirits , haunted house, offices , schools , colleges ,buildings , shops, hotels and so on . # hysteria and all cases of witchcraft Any Inquiries: Pusat Perubatan Islam Darul Intifada Malaysia Ustaz Kamarul : Email:darulintifada14@gmail.com Watch Real Ghost attack and sightings caught on c…: http:// youtu.be/ulR7FAgi1i0

Cilipadi said...

SUDAH PERGI HOSPITAL TAPI MASIH TAK DAPAT TAHU PUNCA PENYAKIT MISTERI.SUDAH PERGI MACAM2 TEMPAT BERUBAT SANA SINI SECARA RUKYAH SYARIAH ATAU TRADISIONAL..TAPI MASIH TAK SETEL LAGI..TERPAKSA TUNGGU LAMA DAN BUAT RAWATAN BERJAM2 SELAMA BERBULAN2.. MALAH SAMPAI BERTAHUN TAK SETEL..DUIT DAH HABIS BERIBU2..JANGAN RISAU ,MASALAH ANDA BIAR KAMI SELESAIKAN DENGAN CEPAT DAN BERKESAN.Insya'ALLAH. "Dan Kami turunkan dari Al-Qur’an suatu yang menjadi penawar dan rahmat bagi orang-orang yang beriman"... [Bani Israil (Al-Israa) 17: 82] Adakah anda atau keluarga atau rakan-rakan anda diganggu makhluk halus??Atau selalu rumah anda diganggu dengan kelibat-kelibat yang tidak diundang.Dan selalu dengar bunyi pelik-pelik dirumah atau terbakar sendiri, pejabat,kedai dan sebagainya..KINI.. Anda..Jangan risau .Kami sedia membantu anda menyelesaikannya. Perkhidmatan yang ditawarkan:- »Histeria @ kerasukan @ keteguran @ buang saka »merawat pelbagai jenis Sihir@santau @gila @mimpi buruk/demam panas/migrain »Kanser/ketumbuhan/barah »Lambat jodoh/tiada zuriat. »Merawat rumah terbakar tanpa sebab/Pagar Rumah/sekolah/kedai/kebun/pejabat/hotel dan sebagainya serta menangkap semua makhluk halus-(jaminan pemagaran seumur hidup). »Dan apa-apa kes termasuk semua jenis gangguan makhluk halus jin,iblis dan syaitan. .Perkhidmatan Rawatan Jarak Jauh juga disediakan bagi mereka yang susah untuk datang ke pusat rawatan disebabkan lumpuh atau masalah kesihatan lain.( Bergantung pada kes tertentu) Kaedah rawatan ini dipraktikkan bersandarkan kepada hadis Nabi SAW yang bermaksud: “Tidak ada seorang hamba Muslim yang mendoakan kebaikan kepada saudaranya dibelakangnya (tanpa diketahui oleh saudaranya itu) melainkan terdapatnya Malaikat yang akan berkata: Bagi engkau kebaikan yang engkau doakan untuknya” (Hadith riwayat Muslim, Kitab al-Dhikr wa al-Du‘a’ wa al-Tawbah wa al-Istighfar) Di dalam hadis yang lain pula ada menyebutkan: “Apabila seseorang lelaki mendoakan (kebaikan) bagi saudaranya di belakangnya (tanpa diketahui oleh saudaranya itu), maka Malaikat akan mengucapkan amin dan mendoakan ke atas dirinya doa seperti itu.” (Hadith riwayat Abu Dawud, Kitab al-Witr) “Tiadalah doa yang segera dimakbulkan (oleh Allah) daripada doa seorang Muslim kepada seorang Muslim yang lain yang tidak bersama dengan dirinya.” (Hadith riwayat al-Tirmidhi, Kitab al-Birr wa al-Silah) PERLUKAN BANTUAN: Pusat Rawatan Darul Intifada WHATSAPPS:Ustaz Kamarul https://pmnow.me/ +60168180741/Saya+Berhajat+mendapatkan+rawatan+Rukyah+syariah Email:darulinti fada14@gmail.com

Have you been bothered by ghosts at night or in your home ?? no ghosts or spirits roam disrupt your family ?? Now you do not afraid.We will solve your problem .. Services offered : # ghosthunter and catch spirits , haunted house, offices , schools , colleges ,buildings , shops, hotels and so on . # hysteria and all cases of witchcraft Any Inquiries: Pusat Perubatan Islam Darul Intifada Malaysia Ustaz Kamarul : Email:darulintifada14@gmail.com Watch Real Ghost attack and sightings caught on c…: http:// youtu.be/ulR7FAgi1i0

Tubuhsatu said...

Assalamualaikum. saya mencari perawat di sekitar Kelantan.sebelum ini ada terambil rokok dan makanan pemberian jiran, selepas itu saya terasa sakit dan banyak gangguan berlaku dibahagian dada,perut dan muka.

Ini email saya : tubuhsatu@gmail.com

Rani said...

KISAH CERITA AYAH SAYA SEMBUH BERKAT BANTUAN ABAH HJ MALIK IBRAHIM

Assalamualaikum saya atas nama Rany anak dari bapak Bambang saya ingin berbagi cerita masalah penyakit yang di derita ayah saya, ayah saya sudah 5 tahun menderita penyakit aneh yang tidak masuk akal, bahkan ayah saya tidak aktif kerja selama 5 tahun gara gara penyakit yang di deritanya, singkat cerita suatu hari waktu itu saya bermain di rmh temen saya dan kebetulan saya ada waktu itu di saat proses pengobatan ibu temen saya lewat HP , percaya nda percaya subahana lah di hari itu juga mama temen saya langsung berjalan yang dulu'nya cuma duduk di kursi rodah selama 3 tahun,singkat cerita semua orang yang waktu itu menyaksikan pengobatan bapak kyai hj Malik lewat ponsel, betul betul kaget karena mama temen saya langsung berjalan setelah di sampaikan kepada hj Malik untuk berjalan,subahanallah, dan saya juga memberanikan diri meminta no hp bapak kyai hj malik, dan sesampainya saya di rmh saya juga memberanikan diri untuk menghubungi kyai hj Malik dan menyampaikan penyakit yang di derita ayah saya, dan setelah saya melakukan apa yang di perintahkan sama BPK kyai hj Malik, 1 jam kemudian Alhamdulillah bapak saya juga langsung sembuh dari penyakitnya lewat doa bapak kyai hj Malik kepada Allah subahanallah wataala ,Alhamdulillah berkat bantuan bpk ustad kyai hj Malik sekarang ayah saya sudah sembuh dari penyakit yang di deritanya selama 5 tahun, bagi saudara/i yang mau di bantu penyembuhan masalah penyakit gaib non gaib anda bisa konsultasi langsung kepada bapak kyai hj Malik no hp WA beliau 0823-5240-6469 semoga lewat bantuan beliau anda bisa terbebas dari penyakit anda. Terima kasih

Kisah cerita sukses said...

KISAH CERITA AYAH SAYA SEMBUH BERKAT BANTUAN ABAH HJ MALIK IBRAHIM

Assalamualaikum saya atas nama Rany anak dari bapak Bambang saya ingin berbagi cerita masalah penyakit yang di derita ayah saya, ayah saya sudah 5 tahun menderita penyakit aneh yang tidak masuk akal, bahkan ayah saya tidak aktif kerja selama 5 tahun gara gara penyakit yang di deritanya, singkat cerita suatu hari waktu itu saya bermain di rmh temen saya dan kebetulan saya ada waktu itu di saat proses pengobatan ibu temen saya lewat HP , percaya nda percaya subahana lah di hari itu juga mama temen saya langsung berjalan yang dulu'nya cuma duduk di kursi rodah selama 3 tahun,singkat cerita semua orang yang waktu itu menyaksikan pengobatan bapak kyai hj Malik lewat ponsel, betul betul kaget karena mama temen saya langsung berjalan setelah di sampaikan kepada hj Malik untuk berjalan,subahanallah, dan saya juga memberanikan diri meminta no hp bapak kyai hj malik, dan sesampainya saya di rmh saya juga memberanikan diri untuk menghubungi kyai hj Malik dan menyampaikan penyakit yang di derita ayah saya, dan setelah saya melakukan apa yang di perintahkan sama BPK kyai hj Malik, 1 jam kemudian Alhamdulillah bapak saya juga langsung sembuh dari penyakitnya lewat doa bapak kyai hj Malik kepada Allah subahanallah wataala ,Alhamdulillah berkat bantuan bpk ustad kyai hj Malik sekarang ayah saya sudah sembuh dari penyakit yang di deritanya selama 5 tahun, bagi saudara/i yang mau di bantu penyembuhan masalah penyakit gaib non gaib anda bisa konsultasi langsung kepada bapak kyai hj Malik no hp WA beliau 0823-5240-6469 semoga lewat bantuan beliau anda bisa terbebas dari penyakit anda. Terima kasih

Mie said...

0135466246 mie .kalau ingin khidmat rawatan kami boleh bantu.

Mie said...

0135466246 mie. Kalau ingin berubat boleh hubungi kami

BLOG KURSUS / SEMINAR RAWATAN ISLAM - MALAYSIA

Blog-Blog Perawat Perubatan Islam